QUÈ FEM?

A partir del nostre eix temàtic del sabó aprendrem un munt de coses: Aquí us en deixem alguns detalls.
1. Origen i història del sabó: Investigarem sobre la importància del sabó al llarg de  la seva pròpia història, les llegendes que l'envolten i els seus orígens a casa nostra.....entendrem que va ser un producte important! Veurem com el feien i  aprendrem com fer-ne nosaltres.

2. El material bàsic per fer sabó: l'oli. En aquest bloc de continguts repassarem quins són els components del sabó i veurem com aconseguir tot l'oli necessari per produir el nostre propi sabó casolà d'una manera natural i ecològica! Estigueu al cas perquè segurament us demanarem ajuda...

3. Procés d’elaboració del sabó: dissenyarem el nostre propi motlle remenant i dissenyant a l'aula de tecnologia i, un cop fet, farem els càlculs pertinents per fer el nostre sabó al laboratori. Què xulo serà poder-lo fer i pensar com presentar-lo amb el nostre propi embalatge...!!!

4. Màrqueting del sabó: un cop elaborat el nostre sabó propi, pensarem i treballarem en com fer-ho per vendre'l, veient com funciona el procés de comercialització d'un producte i seguint tota una sèrie de punts.

5. Deixem també un últim punt obert perquè segur que en la nostra descoberta hi haurà lloc per sorpreses i nous aprenentatges!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els nostres mestres saboners

D'oli brut, sabó net

Comencem el projecte!!